Emse Sızdırmazlık

KURUMSAL

EMSE Group

Emse 1992 yılından itibaren sızdırmazlık elemanlarında engin tecrübesi ve uzman kadrosuyla imalat-üretim hayatındadır. Sızdırmazlık elemanları grubu olarak Mekanik salmastra başta olmak üzere Örgülü yumuşak salmastralar, yağ keçeleri, contalar, kazan, kapak fitilleri, imalatında ve temininde sanayinin hizmetindedir. Sızdırmazlık grubuna dahil olan, buhar ve su başlıkları olarak adlandırılan döner başlıklar da seri imalar içerisindedir. Salmastra, sanayiye yönelik özel tip pompaların projelendirilmesi ve imalatında oldukça ciddi adımlar atmıştır.

Plastik asit, dişli, loplu, diyaframlı, vakum pompalarının yanı sıra paslanmaz, kızgın yağ ve santrifüj pompalarda da başarıyla hizmet vermektedir. İstanbul Bayrampaşa'daki 2000 m2 binasının yanı sıra Tekirdağ Çorlu'daki 3 katlı bölge müdürlüğünde Trakya bölgesine satış, proje, taahhüt ve teknik servis hizmeti vermektedir. Ayrıca Tekirdağ Çorlu'daki yeni atölyesi ile Trakya bölgesine her türlü tamir bakım servis hizmeti de vermektedir. EMSE her türden ve malzemeden mekanik salmastra ve pompa imalatı ile birlikte bu ekipmanların tamiratı ve bakımında etkin müdahaleleri ile sanayicimizin yanındadır.

(ÜRÜNLERİMİZ: DERİNKUYU DALGIÇ POMPA,DERİNKUYU DALGIÇ MOTOR, BLOWER, ARITMA POMPASI, PASLANMAZ SAC POMPA, YAĞLI VAKUM POMPASI, SULU VAKUM POMPASI, MERKEZİ VAKUM SİSTEMİ, YEDEK PARÇALARI, DİŞLİ POMPA, HELİS DİŞLİ POMPA, İÇ DİŞLİ POMPA, ÇAVUŞ DİŞLİ POMPA,YÜKSEK BASINÇLI, ASİT POMPASI, MONOBLOK, DİKMİLLİ ASİT POMPASI, KAPLİNLİ ASİT POMPASI, MANYETİK KAPLİNLİ POMPA, MANYETİK ASİT POMPA, VARİL POMPA, PASLANMAZ SANTRİFÜJ POMPA, ESNEK PERVANELİ POMPA, MONOPOMPA, BLOWER, BLOVIR, SANTRİFÜJ SU POMPASI, KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPA, DİK MİLLİ KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPA, SPLİT POMPA, YANGIN POMPASI, YANGIN HİDROFORU, HİDROFOR POMPASI, DALGIÇ POMPA, DRENAJ POMPA, HİDROFOR TANKI, SULAMA POMPASI, KIZGINYAĞ POMPASI, YAĞ POMPALARI, SALYANGOZ POMPA, PASLANMAZ HİDROFOR POMPASI, GERİ DÖNÜŞÜM POMPASI, PETROL POMPASI, DOMESTİK POMPALAR, KIZGIN SU POMPA, PALETLİ POMPALAR, VİDALI POMPALAR, VİSKOZ POMPALAR, HAVUZ POMPALARI, GEMİ POMPALARI, TANKER POMPALARI, DOLUM POMPALARI, AMBALAJ POMPALARI, TRANSFER POMPASI, SOĞUTMA POMPALARI, EŞANJÖR POMPALARI, AKTARMA POMPASI, DEVİRDAİM POMPASI, BOŞALTMA POMPASI,MEKANİK SALMASTRA,YUMUŞAK SALMASTRA,CONTA,O-RİNG, KLİNGİRİT, TEFLON, ŞERİT, KAUÇUK, KAUÇUK LEVHA, SALMASTRA, KEÇE, FİTİL, DÖNER BAŞLIK, SU BAŞLIĞI, KIZGINYAĞ BAŞLIĞI, BUHAR BAŞLIĞI, ROTARY, KARBON, GRAFİL, SİLİKON, VİTON, EPEDYEM, SİLİSYUM, SERAMİK, EPDM, KARBÜR, BURÇ, YATAK, KIZAK, YAĞ POMPASI, SÜT POMPASI, ÇİKOLATA POMPASI, ARITMA POMPASI, ASFALT POMPASI ÜRETİCİSİ)

 AR-GE bölümümüz ile var olandan farklı, kusursuz kalitede ürünlere ulaşmak için yatırımlarımızı arttırıyoruz. Yarım asrı aşan tecrübemiz, üçüncü nesilde devam eden istikrarımız geleceğe olan güvenimizi arttırıyor.

                                                            YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA BAYİLİKLERLE ,UZMAN ADIMLARIYLA İLERLEMEKTEDİR...

EMSE POMPA
EMSE SIZDIRMAZLIK

2018-10-26 11:42:15
ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE...

2018-09-20 15:53:24
GENEL MÜDÜR MESAJ VAR...

2018-09-19 17:46:52
Emse Pompa Yeni Sirkülasyon Pompaları Için Kolları Sıvadı....

2015-12-31 15:54:03
AKIŞKAN TRANSFERİNDE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ...

2015-12-31 15:53:08
MEMNUNİYETİNİZ,MEMNUNİYETİMİZDİR....

2015-12-31 10:18:50
GÖRÜNÜM;ÜRÜN VE MALZEME ÇEŞİDİNE GÖRE PAKETLEME YAPIYORUZ....

» Tümünü Gör
EMSE POMPA
EMSE SIZDIRMAZLIK
ŞİRKET PROFİLİ

EMSE POMPA
EMSE SIZDIRMAZLIK
İNSAN KAYNAKLARI

Copyright ©2013 ¬ Emse Sızdırmazlık. ¬ Bütün Hakları Saklıdır. Tasarım ve Yazılım - Global Medya